Daphne’s Diary is een charmant en inspirerend tijdschrift en online platform dat zich richt op creativiteit, lifestyle en het creëren van een vrolijk en kleurrijk leven. Het biedt een mix van artikelen, foto’s, illustraties en DIY-projecten, allemaal samengebracht in een unieke en persoonlijke stijl.

Daphne’s Diary neemt je mee op een reis vol creativiteit, met aandacht voor onderwerpen zoals interieur, mode, tuinieren, koken, reizen en nog veel meer. Het tijdschrift en de website bieden inspiratie en ideeën om je dagelijks leven op te fleuren en je te laten genieten van de kleine dingen.

Of je nu op zoek bent naar tips voor het maken van handgemaakte geschenken, het ontdekken van bijzondere plekken om te bezoeken of gewoon een moment van ontspanning wilt, Daphne’s Diary biedt een heerlijke dosis creativiteit en positiviteit.

Ontwerp, Realisatie en Beheer

Ontwerp, realisatie en beheer, een volledig responsive webshop voor het bedrijf Daphne’s Diary op basis van WordPress en WooCommerce. De webshop heeft meerdere premium plugins om extra functionaliteit aan te kunnen bieden.

Hosting

De webshop draait op een dedicated virtuele server van Cloudways. De server is uitgerust met Varnish, object caching en is eenvoudig te schalen.

Daphnes Diary

Terug naar portfolio overzicht

Klik hier

Meer info? Bel of mail:
Telefoon: +31206841884
Email: [email protected]

Offerte opvragen?

Klik hier