Website en Webshop Ontwerp

Interactie model

In de ontwerpfase ga ik samen met u kijken wat uw wensen zijn en vertaal ik deze naar een ruwe versie van de te bouwen website, een zogeheten mock-up of interactie model. Met dit model is snel en eenvoudig het uiteindelijke ontwerp te zien, net als de navigatie. Hiernaast bespreek ik met u of er bijvoorbeeld gebruik gemaakt moet worden van een bestaande huisstijl, of dat er een nieuwe huisstijl gemaakt moet worden.

Responsive Design

Ik ga uit van het mobile first principe. Dit houdt in dat alle sites die ik bouw responsive zijn, oftewel optimaal werken op een smartphone en tablet. Bij het openen van de site op een tablet of smartphone zal de site zich automatisch aanpassen. Afbeeldingen zullen op het juiste formaat worden getoond, en de navigatie zal bijvoorbeeld ingeklapt worden in een menu. U kunt hiervan een demonstratie zien door deze site te openen op een tablet of smartphone. Wilt u zien of uw huidige site responsive is? Kijk dan op Am I responsive.

Functionaliteit WordPress en WooCommerce

Standaard bieden WordPress en WooCommerce al veel mogelijkheden. Wilt u meer functionaliteit? Dit is mogelijk door gebruik te maken van plugins en/of extensies. Deze zijn vaak gratis maar voor de meer complexe plugins en extensies moet meestal betaald worden.

Een kleine greep uit de plugins en extensions waar ik ervaring mee heb:

Naar portfolio overzicht

Klik hier

Meer info? Bel of mail:
Telefoon: +31206841884
Email: [email protected]

Offerte opvragen?

Klik hier