Website en Webshop Beheer

Een snelle website en geen omkijken meer naar WordPress en plugin updates. Naast de diensten ontwerp en realisatie bied ik ook de dienst beheer aan. De verschillende diensten die u af kunt nemen zijn:

Nginx
Varnish
redis

Snelle Cloudhosting

Met alleen het laten bouwen van de website of webshop bent u er niet. Zoals een huis een stuk grond nodig heeft, zo heeft een website of webshop een virtuele locatie nodig waar deze kan worden gehuisvest. Dit heet “hosting”. Ik bied deze dienst aan in de vorm van een zogeheten cloud oplossing.

Uw website of webshop wordt gehost op een virtuele server van Digital Ocean in Amsterdam of andere beschikbare stad. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat uw website of webshop altijd online is. Om optimale snelheid en caching te garanderen, zijn al mijn servers zijn uitgerust met Nginx, Varnish, Redis of Memcache.

Domein

Heeft u al een domeinnaam, geen probleem. Ik zorg ervoor dat er een doorverwijzing plaatsvindt of dat uw domeinnaam wordt verhuisd. Als u nog geen domeinnaam heeft, kan ik deze voor u aanvragen en registreren.

Website Beheer

Onderhoudscontract

Wilt u dat uw WordPress-website of WooCommerce-webshop en bijbehorende plugins up-to-date worden gehouden? Sluit dan een onderhoudscontract af. Hierbij zijn hostingdiensten altijd inbegrepen. Zo bent u ervan verzekerd dat alle WordPress core updates en plugin updates op regelmatige basis worden uitgevoerd.

Wilt u meer weten over managed WordPress hosting? Kijk op A10 Hosting of neem contact met mij op.

Website of Webshop Scan

Heeft u al een website of webshop, maar bent u ontevreden of loopt u tegen problemen aan? Geen probleem, ook hier kan ik bij helpen. Ik kan een scan maken van uw huidige website of webshop, en u advies geven om uw site te verbeteren. Vraag hier een scan aan.