Waarom WordPress

WordPress is het meest populaire Open Source Content Management System (CMS) en bovendien gratis te gebruiken. Er zijn geen kosten om het te gebruiken, aan te passen of te installeren op uw eigen server!

Jaap de Wit responsive design

Extreem Flexibel

De WordPress architectuur is zo ontworpen dat u het niet alleen kunt gebruiken om te bloggen, maar ook kunt inzetten voor uw bedrijfswebsite, persoonlijke site, webshop, portfolio website of iedere vorm van een media hosting website. Het biedt de meeste flexibiliteit van alle op dit moment beschikbare content management systemen. Het integreren van nieuwe functionaliteit binnen een WordPress website is zelden een probleem.

Thema Gebaseerd

WordPress heeft een thema gebaseerde structuur zodat elke website er fantastisch uitziet! U zult nooit een probleem hebben om het thema te vinden dat het beste past bij uw behoeften. Er zijn een hoop bronnen waar gratis thema’s te verkrijgen zijn. Daarnaast zijn er tevens premium thema’s te koop die nog meer functionaliteit bieden.

Uitgebreide Plugin Bibliotheek

Elke website is anders en iedere klant heeft een specifieke behoefte. WordPress beantwoordt deze behoefte en biedt een grote hoeveelheid aan gratis en betaalde plugins. Indien u een specifieke oplossing zoekt die niet beschikbaar is als plugin, dan kan deze door een developer worden gebouwd.

Media Support

WordPress biedt uitgebreide media support. Of u nou afbeeldingen, videos, fotogalerij, Google Maps, YouTube-videos, Vimeo of een andere vorm van media wilt gebruiken, geen enkel probleem!

SEO Vriendelijk

Het hebben van een SEO (Search Engine Optimization) vriendelijke website is een must. WordPress heeft standaard SEO-specifieke functies ingebouwd. Wilt u meer vrijheid en mogelijkheden dan zijn er een aantal zeer goede SEO-plugins beschikbaar. Een greep uit de mogelijkheden:

  • User Friendly URLs
  • Canonical URL setup
  • XHTML & W3C Validated Markup
  • Afbeelding optimization
  • Media optimization

Veilig

Vanuit de basis is WordPress een robuust en veilig content management systeem. Door het gebruik van additionele veiligheidplugins maak ik websites nog veiliger. Zo pas ik standaard de inlog url aan en zorg ik voor een zogeheten Intrusion Detection System, waarmee hackpogingen worden bemoeilijkt.

Meertalig

Indien uw website in meerdere talen moet worden uitgevoerd is dat geen probleem binnen WordPress. Met behulp van de WordPress Multi Language plugin kunnen meerdere talen worden toegevoegd.

Eenvoudig Onderhouden en Updaten

WordPress websites zijn eenvoudig te onderhouden en zijn zeer gebruiksvriendelijk. Het is simpel om WordPress te upgraden zonder dat dit effect heeft op de werking van de website. Ik bied een service contract aan waarmee u ervan verzekerd bent dat uw website altijd up to date is.