Voor wie

Een betaalbare website of webshop laten maken?

Bent u op zoek naar een betaalbare website of webshop? Dan bent u bij mij aan het juiste adres. Ik lever maatwerk op basis van een volledig aan uw wensen aanpasbare Wordpress-website. Voor uw webwinkel gebruik ik de flexibele WooCommerce-webshop-software. Zo kan ik tegen scherpe tarieven een site met alle gewenste functionaliteiten voor u bouwen.

Ik hanteer een full-service model: ontwerp, realisatie en beheer gebeuren allemaal in-house. Op die manier hoeft u geen contracten aan te gaan met andere partijen voor hosting of beheer. Heeft u al een WordPress-website of WooCommerce-webshop, maar loopt u tegen problemen aan? Of bent u niet tevreden over het uiterlijk of de functionaliteit? Geen probleem, ook hierbij kan ik helpen.

Tablet
WordPress

WordPress Website

Ik maak gebruik van het WordPress content management systeem. WordPress is zowel geschikt voor sites van zelfstandige ondernemers als van grotere organisaties. WordPress is gemakkelijk in het gebruik en bijzonder flexibel. Dat maakt Wordpress erg geschikt voor websites van stichtingen en verenigingen. Naast het responsive design en de bouw van uw site zorg ik ook voor de SEO: een goede vindbaarheid van uw site in zoekmachines als Google. Bij oplevering van de website krijgt u van mij een persoonlijke training en ontvangt u een uitgebreide gebruikershandleiding.

WooCommerce

WooCommerce webshop

De WordPress-webshops die ik lever maken gebruik van de WooCommerce-plugin. WooCommerce is een krachtig e-commerce platform voor kleine webshop ondernemers. Met een WooCommerce-webshop heeft u voor een betaalbaar bedrag een professionele webshop tot uw beschikking.

Wat zijn de mogelijkheden?

Een greep uit de standaard functionaliteiten van een webshop. Naast het invoeren van producten in de productcatalogus kunt u variaties en attributen meegeven aan uw producten. Dankzij automatisch voorraadbeheer komt u niet voor verrassingen te staan en wordt u op tijd gewaarschuwd zodra een product uitverkocht raakt te worden. De standaard betaalmogelijkheden zijn PayPal, Creditcard en overschrijving. iDeal op uw website? Door middel van een plugin is dit eenvoudig te realiseren. Wilt u meer mogelijkheden, dan zijn er diverse plugins (extensions) beschikbaar om een WooCommerce webshop verder uit te breiden. Klik hier voor een demo filmpje of neem een kijkje in mijn WooCommerce Demo Webshop.

Offerte opvragen?

WhatsApp chat