Diensten

Ontwerp, Realisatie en beheer. Een full service dienstverlening.

Een goede website voor uw bedrijf of organisatie realiseren we samen. Goed luisteren en doorvragen zijn voor mij vanzelfsprekende en cruciale elementen voor een goede samenwerking, die niet stopt nadat ik uw website of webshop tot tevredenheid heb opgeleverd. Dankzij mijn full-service model kunt u ook in de jaren daarna op mij rekenen, of het nu gaat om beheer, hosting of verdere ontwikkeling van uw site.

Ontwerp

In de ontwerpfase ga ik samen met u kijken wat uw wensen zijn en vertaal ik deze naar een ruwe versie van de te bouwen WordPress website of WooCommerce webshop, een zogeheten mock-up. Ik ga uit van het “mobile first”-principe. Dit houdt in dat alle sites die ik bouw “responsive” zijn, oftewel zonder concessies werken op een mobiel platform zoals een smartphone of een tablet. Meer lezen….

Meer lezen

Realisatie

In de realisatiefase ga ik uw WordPress website of WooCommerce webshop bouwen. Gedurende dit proces zal er regelmatig overleg plaatsvinden over de voortgang. Zodra de website of webshop klaar is om ‘live’ gezet te worden, zal ik een afspraak met u maken voor een persoonlijke training. Tijdens deze training laat ik zien hoe u zelf de site qua content kunt onderhouden. Tevens ontvangt u van mij een gebruikershandleiding.

Meer lezen

Beheer

Naast het bouwen van de WordPress website of WooCommerce webshop heeft u ook een locatie nodig waar de website moet draaien. Ik bied deze dienst aan in de vorm van een zogeheten cloud oplossing. Uw website wordt gehost op een virtuele server waardoor u er altijd van verzekerd bent dat uw website online is.

Heeft u al een domeinnaam, geen probleem. Ik zorg ervoor dat er een doorverwijzing plaatsvindt of dat uw domeinnaam wordt verhuisd. Als u nog geen domeinnaam heeft, kan ik deze voor u aanvragen.

Wilt u dat uw WordPress website up-to-date wordt gehouden qua updates, of wilt u af en toe wat laten wijzigen aan de layout of functionaliteit, dan kunt u een servicecontract afsluiten. Wilt u nergens aan vastzitten? Koop dan een strippenkaartMeer lezen….

Heeft u al een website of webshop, maar bent u ontevreden of loopt u tegen problemen aan? Geen probleem, ook hier kan ik bij helpen. Ik kan een scan maken van uw huidige website of webshop, en u advies geven om uw site te verbeteren.

Meer lezen