De Adem Academy gelooft sterk in de intrinsieke mogelijkheid van elk individu om het natuurlijke zelfhelende vermogen van het lichaam te benutten. Deze overtuiging vormt de kern van hun visie, waarbij ze streven naar langdurige verbeteringen in de gezondheid en het bevorderen van een energiek en vitaal leven voor iedereen. De  programma’s van Chris Wenker zijn gebaseerd op twee krachtige methoden: ademhalingsoefeningen en thermoregulatie training, die aantoonbaar het helende potentieel van ons immuunsysteem stimuleren. Het is om deze reden dat deze methoden een centrale rol spelen binnen de ademhaling,  ijsbad workshops, retraites en opleidingen die worden aangeboden bij de Adem Academy.

Ontwerp, Realisatie en Beheer

Ontwerp, realisatie en beheer, een volledig responsive webshop voor het bedrijf Adem Academy op basis van WordPress en WooCommerce. De webshop heeft meerdere premium plugins om extra functionaliteit aan te kunnen bieden waaronder een kalender en ticket plugin.

Hosting

De webshop draait op een virtuele server van Cloudways. De server is uitgerust met Varnish, object caching en is eenvoudig te schalen.

Terug naar portfolio overzicht

Klik hier

Meer info? Bel of mail:
Telefoon: +31206841884
Email: [email protected]

Offerte opvragen?

Klik hier