Over mij

Ik ben Jaap de Wit, 49 jaar, getrouwd en heb 2 kinderen. Ik heb ruim 13 jaar gewerkt bij en voor (inter)nationale IT-bedrijven zoals Capgemini en Mirabeau. In deze periode heb ik een carrièreswitch van techniek naar consultancy gemaakt.

Met mijn veelzijdige achtergrond kan ik een goede vertaling maken van de businesswens van gebruikers naar een technische oplossing. Trefwoorden zijn: collegiaal, teamplayer, servicegericht, analytisch, flexibel, planner, humoristisch, creatief en innovatief.

Na ruim 13 jaar voor IT-bedrijven te hebben gewerkt, besloot ik in 2013 een eigen onderneming te beginnen en datgene te gaan doen waar ik in mijn vrije tijd al vaak mee bezig was: WordPress– en WooCommerce-webdesign. Naast het design bied ik ook managed WordPress hosting aan onder de naam A10.hosting.

In mijn vrije tijd ben ik zweminstructeur en actief als webadmin en community builder bij het buurtinitiatief BoLoBoost.

terug naar portfolio overzicht

Klik hier

Meer info? Bel of mail:
Telefoon: +31206841884
Email: [email protected]

Offerte opvragen?

Klik hier