Paplebag

Paplebag

Het verhaal van Paplebag begon in 2010 toen Thuy terugging naar haar geboorteland Vietnam voor haar toenmalige baan. Hier ontdekte ze veel onethische verhalen van jonge getalenteerde handwerkers uit de dorpen op het platteland. Deze vrouwen hebben een passie en een geweldig talent voor handwerk. Helaas is er in Vietnam geen werk waarbij deze vrouwen hun talent kunnen gebruiken. Deze vrouwen verhuizen naar de stad om hier werk te vinden, maar zijn vaak gedwongen om in de seksindustrie te gaan werken. Dit raakte Thuy en ze begon te denken over een manier om bij te dragen aan een betere werkgelegenheid voor deze vrouwen.

In augustus 2013 hakt ze de knoop door en begon ze haar eigen bedrijf. Ze begon haar ideeën waar te maken met het duurzame merk “Colibries”. Een merk met producten speciaal voor kinderen en de kinderkamer. Deze producten zijn gemaakt door de getalenteerde Vietnamese vrouwen.

Toen Colibries goed begon te lopen ontdekte Thuy dat er een vraag was naar lichtgewicht tassen. Daarom begon ze in 2016 met een collectie aan tassen onder het merk “Paplebag”. Nu vind je veel verschillende tassen in onze webshop. Lichte tassen van wasbaar papier.

Ontwerp, Realisatie en Beheer

Ontwerp, realisatie en beheer van paplebag.com, een volledig responsive webshop voor het bedrijf paplebag.

Hosting

De website draait op een virtuele server van Cloudways. De server is uitgerust met Nginx en Varnish en is eenvoudig te schalen.

Terug naar het portfolio overzicht

Offerte opvragen?